Schadeherstel en repapratieservice

Schadeherstel en repapratieservice

Schade aan kunststof kozijnen is in de meeste gevallen vaak goed te repareren. Een gat in uw kozijn door boren, een scheur, deuk of inbraakschade, herstellen wij vakkundig en ter plaatse. Ook kleine brandschade is meestal weer als nieuw na reparatie. Zoalng de schade geen afbreuk doet aan de constructie van het kozijn, is het goed mogelijk deze te herstellen. Vekozijn maakt gebruik van innovatieve technieken waardoor oppervlakkige schade's zonder kleurverschil en vrijwel onzichtbaar worden hersteld!

 

De voordelen van raparatie op een rij:

 

  • Voordeliger dan vervanging van het kozijn
  • Snelle service, geen lange levertijden
  • Geen hak en breekwerk
  • Kan ter plaatse worden uitgevoerd op een tijdstip dat het ú uitkomt

Neem contact op voor meer informatie

Service en onderhoud

Niets is zo vervelend als een product dat niet werkt. Vekozijn geeft daarom langdurige garantie op de montage van haar kozijnen. Over het algemeen zijn kunststof kozijnen een zeer degelijk product, maar door weersinvloeden zoals warmte en kou, kan het gebeuren dat een draaideel of deur niet geheel soepel sluit. Als standaard service lopen wij daarom de producten die door ons geplaatst zijn 6 weken na oplevering na op eventuele onvolkomenheden. Vanzelfsprekend geven wij hierop garantie. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat een door ons geplaatst kozijn bijvoorbeeld niet goed werkt, dan zullen wij dit mits juist gebruikt geheel kosteloos repareren of vervangen.

Heeft u kunststof kozijnen die niet door ons geplaatst zijn? Ook hier kijken wij graag naar. Hier zijn echter wel arbeidskosten en eventuele voorrijkosten aan verbonden. Via het serviceformulier in de linkerkolom van onze website kunt u ons bereiken. Voor dringende zaken kunt u ons bellen.