Wat kunnen wij voor u betekenen?

kwaliteit voor een eerlijke prijs
kwaliteit voor een eerlijke prijs

Vekozijn biedt vele mogelijkheden aan particulieren in Noord Nederland die op zoek zijn naar vervanging van hun oude kozijnen. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw woning. Welk profiel past het beste bij mijn type woning? Welke kleur kies ik en neem ik wel of geen houtnerf en waar neem ik die dan? Waar plaats ik draai en kiepramen en waar kies ik voor een rooster? U ziet het er zijn talloze mogelijkheden met kunststof kozijnen. Daarom adviseren wij u graag bij u thuis, zodat we samen uw wensen kunnen omzetten in degelijk vakwerk op het gebied van kunststof. Voor reeds uitgevoerde opdrachten kunt u een kijkje nemen in ons fotoalbum in het linkermenu onder het kopje `Onze projecten`.

 

Klanttevredenheid hoog in het vaandel

Wij vinden het belangrijk dat ú tevreden bent met het eindresultaat en voorzien u graag van de vele informatie en juist advies. Kozijnen vervangen doe je niet elke dag, daarom begeleiden we u graag in dit proces. Doordat wij met 2 zorgvuldig geselecteerde fabricaten werken, heeft u de keuze uit meerdere profielen, zodat u altijd iets vind wat bij u past. Zo kunt u kiezen voor K-vision trend in bijvoorbeeld uw nieuwbouwwoning, maar ook een klassiekere uitstraling in oudere woningen behoort tot de mogelijkheden met K-vision Cube of K-vision City. Ook informeren wij u graag over de verschillende subsidiemogelijkheden die er op het gebied van kozijnen en het isoleren van uw woning gelden. U mag van ons betrokken service verwachten. Hiervoor heeft u één aanspreekpunt, dit werkt wel zo prettig. Door de lijnen kort te houden, hebben wij geen dure overheadkosten en dit komt uw offerte ten goede! U kunt er zeker van zijn dat wij onze visie waarmaken: kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Waarom kunststof kozijnen?

De voordelen van kunststof kozijnen op een rij:

 • kunststof kozijnen zijn er in vele kleuren en in veel verschillende uitvoeringen.
 • kunststof kozijnen hebben een betere isolatiewaarde dan houten kozijnen.
 • er is een breed productassortiment.
 • voor elk soort woning, voor ieder (karakeristiek) huis is een passend kozijn verkrijgbaar.
 • het kunststof kozijn is een duurzaam product met een levensduur van 75 jaar.
 • versterkt gevoel van veiligheid door de inbraakwerende kwaliteit van het kunststof kozijn.
 • het kunststof kozijn vraagt weinig onderhoud.
 • nooit meer schilderen.
 • het is een energiebesparend product door de warmte-isolerende kwaliteit.
 • de geluidsisolerende kwaliteit van het kunststof kozijn voorkomt geluidshinder.
 • het kunststof kozijn is een architectonisch mooi product.
 • de huidige generatie (slanke) kozijnprofielen zorgt voor een esthetisch verantwoord product.
 • door het verplichte recyclingsysteem is het kunststof kozijn ook een milieuverantwoord product.
 • een goede prijs/kwaliteitverhouding.

 

Milieubewust

Milieubewust

Gelukkig worden steeds meer mensen zich bewust van het feit dat het belasten van ons milieu negatieve effecten met zich meebrengt. Om dit tegen te gaan zijn er veel en goede maatregelen nodig. Recyclen is daar één van. Dit geldt ook voor het afval en oude kunststof kozijnen. Alles wat herbruikbaar is, zorgt voor minder belasting van het milieu. Vanaf 1996 worden kunststof gevelelementen ingezameld en gerecycled. Hiervan worden onder meer weer nieuwe kunststof kozijnen gemaakt. Ook bieden kunststof kozijnen, door een meerkamersysteem met stilstaande lucht een hogere isolatiewaarde, waarmee er energie word bespaard en daarmee het milieu weer word ontzien.