Even voorstellen

Vekozijn uit Kootstertille, Friesland is een montagebedrijf wat gespecialiseerd is in de montage en het onderhoud van kunststof kozijnen, dakkapellen en gevelbekleding, dit doen wij voor zowel particulieren die hun kozijnen willen renoveren als voor fabrikanten en bouwbedrijven die projecten aan ons uitbesteden.

 

Montage en levering van kunststof kozijnen

Sinds 2002 is Eelke Vellema werkzaam in de kunststof kozijnen, eerst in loondienst en vanaf 2006 als zelfstandig ondernemer. Oorspronkelijk zijn wij begonnen als montagebedrijf onder de naam Vellema montage. Maar door de toenemende vraag van zowel particulier als aannemers is Vekozijn ontstaan. Sindsdien splitsen de bedrijfsactiviteiten zich op in de montage van projecten voor de zakelijke markt en het leveren en monteren van kunststof kozijnen, dakkapellen en gevelbekleding, voor de particuliere markt.

 

Schadeherstel en serviceverlening

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij ons tevens gespecialiseerd in het herstellen van schade aan kunststof kozijnen. Brand, inbraak en transport zijn veel voorkomende oorzaken bij schade aan kunststof kozijnen.Wij bieden u service ter plaatse om alle veel voorkomende schades vrijwel onzichtbaar te herstellen.

 

Tevens verzorgen wij het onderhoud en desgewenst de klachtenafhandeling van kunststof kozijnen voor zowel particulieren als zakelijke klanten als woningcorporaties, aannemers, vastgoedbeheerders, VvE's en vakantieaccommodaties. Een klemmende deur of draaideel word door ons vakkundig gerepareerd.

 

Projecten

Wij hebben een goed samenwerkingsverband met gespecialiseerde vakmensen, die allemaal VCA gecertificeerd zijn,  waarmee we grote projecten uitvoeren. Zowel in de nieuwbouw als renovatie kunt u zeker zijn van degelijk vakwerk. Wij staan voor kwaliteit en vlotte oplevering. Door de lijnen kort te houden en zelf bij alles betrokken te blijven, kunnen wij de kwaliteit en het vlotte verloop waarborgen. In overleg is bijna alles mogelijk. Wij geloven in flexibiliteit en samenwerking.